Atatürk İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Başarılar: 2019-2020/ 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışması İlçe İkinciliği 2020-2021/ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Resim Yarışması İlçe Birinciliği 2020-2021 Türkiye Zeka Vakfı Okullararası Zeka Şampiyonası Türkiye 30./ Trakya 1. 2020-2021 "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Görsel Eser İlçe 1. 2020-2021 "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Edebi Eser İlçe 1.

Saatler: 08.00 BAŞLAMA 18:00 BİTİŞ
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ----
Okulun Sınav Başarı Durumu: ----
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ----
Sportif Etkinlikler: Halkoyunları, Yüzme,Tekvando Çalışmaları Yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018- eTwinning Kalite Etiketi 2019- eTwinning Avrupa Kalite Etiketi 2020- eTwinning Okul Etiketi
Kontenjan Bilgileri: HER SINIF İÇİN 30 KİŞİ

WEB - https://cerkezkoyataturkio.meb.k12.tr

Adres - G.O.P Mah. Atatürk Cad. No 41 Çerkezköy/Tekirdağ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - GAZİ OSMAN PAŞA MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NUMARA:41 ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

Adres - G.O.P Mah. Atatürk Cad. No 41 Çerkezköy/Tekirdağ

Ulaşım Okul şehir merkezinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez